BAGEINFO!
Hvis du bager minimuffins skal de ca. have 6-8 min.
Hvis du bager almindelige muffins skal de ca. have 10-15 min.
Tjek dem ved at stikke en kniv eller en anden spids genstand midt i kagen – Der må ikke være kagedej på kniven når den trækkes op af kagen. Lav testen et par gange så kagerne ikke bliver tørre.
– – –
Chokolademuffins…
Et lille morgenprojekt der resulterede i 48 lækre minichokolademuffins… De kan anbefales!
Det skal du gøre:
Tænd for ovnen!
Pisk 125 g rigtig smør med 2½ dl sukker – længe! (Læs i en bog mens du pisker, tjek facebook eller resten af min hjemmeside:-))
Tilsæt 2 æg, 1 tsk vaniljesukker og pisk videre.
Bland i en anden skål 4 dl hvedemel, 1½ tsk bagepulver og 1½ dl kakao (gerne Holland kakao som købes i Tyskland)
Hæld melblandingen i smør/æggeblandingen og rør det sammen med 1 3/4 dl mælk.
Fyld dejen i papirsforme og stil dem i ovnen ved 175 grader varmluft.
– – –
Hygge i miniformat – Blåbærmuffins
Det skal du gøre:
Tænd for ovnen!
Pisk 125 g rigtig smør med 1 1/4 dl sukker – længe! (Læs i en bog mens du pisker, tjek facebook eller resten af min hjemmeside:-))
Tilsæt 1 æg og pisk videre.
Bland i skål nr 2 4½ dl hvedemel og 3 tsk bagepulver – i skål nr. 3 blandes 1/4 dl hvedemel med 125 g friske blåbær.
Hæld melblandingen i smør/æggeblandingen og rør det sammen med 2½ dl mælk.
Bland blåbærrene forsigtigt i dejen til sidst.
Fyld dejen i papirsforme og stil dem i ovnen ved 175 grader varmluft.
– – –
Chocolate cheesecake muffins
Det skal du gøre:
Tænd for ovnen!
Pisk 125 g rigtig smør med 2½ dl brun farin – længe! (Læs i en bog mens du pisker, tjek facebook eller resten af min hjemmeside:-))
Tilsæt 2 æg, 1 tsk vaniljesukker og pisk videre.
Bland i en anden skål 3½ dl hvedemel, 1 tsk bagepulver og 1 1/4 dl kakao.
Rør melblandingen i smør/æggeblandingen og rør det sammen med 1½ dl mælk.
I skål nr. 2 røres 300 g philadelphia flødeost med 3/4 dl sukker, 1 æg og 1 tsk vaniljesukker.
Fyld halv dej og halv osteblanding i papirsforme og stil dem i ovnen ved 175 grader varmluft.