Let og lækker frokost…
6 skiver Parma skinke (jeg er glad for Principe del friuli fra Rema 1000)
6 æg
6 skiver tomat
6-12 basilikumblade
Salt og peber
Muffinform m plads til 6 muffins
Beklæd muffinformen med 1 skive Parma skinke.
Læg 1 skive tomat i bunden.
Krydr med et par blade basilikum.
Slå et æg ud i formen.
Krydr med salt og peber.
Bages ved 200 grader varmluft til æggene føles faste når du trykker på dem, 10-20 min alt efter æggets størrelse.
Serveres lune med rugbrød eller en skive stenalderbrød…
Igen slår jeg et slag for en gang imellem at hoppe over….
Rema 1000 har en lækker kerne/nøddeblanding til et stenalderbrød hvor du så kun skal tilsætte salt, 5 æg og 1 dl olie (halver oliemængden!)
God frokost!